Foredrag på Finnsnes

Tirsdag 05. mars var vi invitert til å holde et foredrag i et åpnet møte i regi av Senja FrP.

Joachim, Nina, Øystein og Else Marie kastet seg i bilen med nesen mot Finnsnes. Full av både angst og redsel var de på tur inn i det store ukjente og skumle. Tenk å skulle stå foran masse mennesker å snakke?! Ja, det kjentes på kroppen. Men de dro likevel <3

For de som ble igjen på huset ventet det flere timer med venting for å høre hvordan det hadde gått. Etter langt om lenge kom telefonen vi hadde ventet på. Det hadde gått over ALL forventing og alle sammen kjente på en enorm mestringsfølelse! 🙂 Ikke bare hadde de stått foran masse mennesker, men de hadde delt sine historier om en tøff tid, og hvordan Fontenehuset har bistått og støttet ved behov. For en TØFF gjeng!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: