Midlertidig stengt

Fontenehuset følger rådene fra myndighetene og holder derfor stengt fra 13. mars.

Vi har forsøkt å tilpasse oss situasjonen og har nå opprettet digitale møteplasser. Vi benytter zoom og har arbeidsmøter hver dag kl. 10.00. Zoom er gratis og man kan delta uten å registere seg som bruker. Ta kontakt med oss dersom du er medlem/mulig medlem og ønsker å delta 🙂

Alle medarbeiderne er tilgjengelig på telefon og på messenger eller mail. IKKE nøl med å ta kontakt dersom du trenger råd/veiledning eller bare noen å snakke med. Ta også kontakt dersom du er bekymret for noen andre. Det er veldig viktig at vi alle passer på hverandre i denne spesielle og krevende tiden. <3

Vi fortløpende legge ut informasjon ang Fontenehuset og evt åpning. Ta kontakt dersom det er noe du lurer på 🙂

Med vennlig hilsen alle oss i Fontenehuset Harstad

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: