Bli medlem

BLI MEDLEM

Fontenehuset Harstad er et klubbhus for deg som har eller har hatt en psykisk helseutfordring. Ønsker du å skape en endring i ditt eget liv? Kanskje Fontenehuset er noe for deg.
Et mulig medlemskap starter med en omvisning hos oss, og du kan enten stikke innom eller avtale et besøk på  e-post post@fontenehuset-harstad.no, eller du kan kontakte oss på mobil 48238287 eller send oss en melding på
facebook.
  • Medlemskap er gratis
  • På fontenehuset er det ingen ventelister og ingen henvisning
  • Medlemskapet i fontenehuset er livsvarig – hvis du ønsker. Mange bruker fontenehuset etter at en har fått seg en ordinær jobb – som støtte i møte med arbeidslivets- eller studiestedets nye utfordringer.

Kom som du er <3

Kom som du er til fontenehuset. Vi spør ikke etter din diagnose, men er heller ikke redd for å snakke om det. Når du kommer til oss vil du få en samtale der vi snakker om dine ønsker og behov.

Vi kan fylle tomrommet <3

En tilleggsbelastning av psykisk sykdom er ofte isolasjon, tap av relasjoner og gode nettverk. Fontenehuset kan fylle det tomrommet psykisk sykdom kan ha skapt i livet ditt.

Vi er et arbeidsfellesskap <3

Vi har erfart at arbeid strukturerer tiden, gir mening, og bidrar til bedre selvbilde. Som en «motgift» til kaos, depresjon og kjedsomhet.

På Fontenehuset får du arbeide side om side med medarbeidere og andre medlemmer. Og sammen finner vi oppgaver som passer for deg.

Vi har et arbeidsfellesskapet som bygger på positive relasjoner, som gjør at du kan finne gode støttespillere, kolleger og venner hos oss.

Alt er frivillig, du bestemmer <3

Du kan komme til Fontenehuset èn eller fem dager i uka, eller mer. Du bestemmer.

Du kan påta deg store og små arbeidsoppgaver. Lite eller stort ansvar. Du bestemmer.

Du kan delta i fellesskapet i lange perioder og ta en pause når du vil.

Individuell støtte på andre livsområder <3

Alle har vi noen helseplager som påvirker oss.  Livet handler ikke bare om arbeid. Vi støtter også medlemmer på andre livsområder. For oss er det helt selvfølgelig å støtte medlemmer til å nå sine personlige mål. For noen er målet en meningsfull arbeidshverdag på fontenehuset, eller ute i et arbeid, mens andre trenger hjelp til å rydde opp i en vanskelig livssituasjon.

%d bloggere liker dette: