MEDIA OG KONTOR

Enheten er lokalisert i 2. etasje på Fontenehuset. Her jobbes det med alt innen media, kontor og administrasjon.

Vi jobber sammen side om side og samarbeider om alle oppgaver som må gjøres. Det er frivillig å delta og man velger selv hvilke arbeidsoppgaver man har lyst å jobbe med. 

Hver uke lager vi film hvor noen trives foran kamera og andre bak. Noen redigerer bilder og video, andre legger til tekst og lyd mens noen har gode innspill og ideer. Vi lager også filmer til arrangementer og foredrag vi holder.

Vår enhet styrer alt av sosiale media. Vi oppdaterer Facebook, Instagram, TikTok og hjemmesiden, vi svarer på henvendelser og vi sørger for at informasjon kommer ut på de riktige kanalene. 

Vi produserer også vår egen avis som heter Seilet. Hver avis har en redaktør og en CO redaktør. Avisen lages og produseres kun av oss. Her kan man bidra med artikler, dikt, intervjuer, bilder, historier og tegninger. Det er bare fantasien som setter grenser. 

Andre arbeidsoppgaver består av å lage presentasjoner, føre statistikk, lage informasjonsbrosjyrer, reklamemateriell, søke midler og vi støtter hverandre i arbeid og studier.

Kom gjerne innom oss, vi trenger flere arbeidskollegaer! 🙂 

%d bloggere liker dette: